Доставки

Поръчките от нашия онлайн магазин ще бъдат доставени на посоченият от Вас адрес или до офис на Спиди или Еконт. Ако желаете доставката може да бъде извършена и от друга куриерска фирма, което може да бъде уговорено по телефона. След всяка Ваша поръчка наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на ден за доставка.

Доставката е безплатна за поръчки над 300 лв. (включително). За поръчки под тази стойност, цената е 6 лева със Спиди и 7 лева до офис на Еконт. 


Плащане

Заплащането на поръчаните артикули се извършва с наложен платеж по време на получаване на стоката от фирмата доставчик.


Заменяне и връщане 


Allura ще замени или ще възстанови стойността на всеки продукт, закупен от нас и върнат в рамките на 14 дни след датата на доставката.


Изключение правят продуктите, променени индивидуално по желание на клиента. Такива продукти не подлежат на връщане и се шият след предварително заплащане по банков път на тази сметка BG51FINV91501016838083.


Артикулите трябва да бъдат неупотребявани, в оригинална опаковка, без следи от носене, гладене или пране, както и да е са с запазен етикет. За да упражните правото си на връщане или замяна, молим свържете се с нас на тел.: 0888315656, за да получите подробни инструкции. Сумите за възстановяване се изплащат до 7 работни дни само по банков път, като се отдържат 2 лева за банкови такси. Транспортните разходи са за ваша сметка.


В случай, че сте се е възползвали от предлаганата от магазина безплатна доставка, но след връщане на продукти общата цена на артикулите, които сте задържали(не сте върнали), е по-малко от 300 лева, цената на първоначалната доставката ще бъде удържана от сумата за връщане. Това важи и ако върнете всички поръчани продукти.


Поръчки на едро


Относно запитвания и информация за поръчки на едро можете да се свържете с нас на тел.: 0889751465За да прочетете юридическата формулировка на написаното по-горе: Условия за ползване