Доставки

Поръчките от нашия онлайн магазин ще бъдат доставени на посоченият от Вас адрес или до офис на Еконт. Ако желаете доставката може да бъде извършена и от друга куриерска фирма, което може да бъде уговорено по телефона. След всяка Ваша поръчка наш служител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката.

Поръчка, направена до 16 ч., ще бъде обработена и изпратена в същия ден, освен ако не е упоменато друго, а на следващия ден покупката Ви ще бъде при вас.

Доставката до офис на Еконт е безплатна при покупка над 50 лв. До адрес доставката е 5 лв., и 3 лв. до офис на Еконт за поръчка под 50 лв. 


Плащане

Заплащането на поръчаните артикули се извършва с наложен платеж по време на получаване на стоката от фирмата доставчик.


Заменяне и връщане 


Allura ще замени или ще възстанови стойността на всеки продукт, закупен от нас и върнат в рамките на 14 дни след датата на доставката.


Артикулите трябва да бъдат неупотребявани, в оригинална опаковка, без следи от носене, гладене или пране, както и да е са с запазен етикет. За да упражните правото си на връщане или замяна, молим свържете се с нас на тел.: 0888315656, за да получите подробни инструкции. Сумите за възстановяване се изплащат до 5 работни дни само по банков път. Транспортните разходи са за ваша сметка.


В случай, че сте се е възползвали от предлаганата от магазина безплатна доставка, но след връщане на продукти общата цена на останалите артикули, които сте закупили, е по-малко от 50 лева, цената на първоначалната доставката ще бъде удържана от сумата за връщане.


Поръчки на едро


Относно запитвания и информация за поръчки на едро можете да се свържете с нас на тел.: 0889751465За да прочетете юридическата формулировка на написаното по-горе: Условия за ползване